середу, 7 лютого 2018 р.

Е.М. Форстер «Машина зупиняється»



Останньою книгою, прочитаною мною у 2017-ому році, стала "Машина зупиняється" Едварда Морґана Форстера. Вона справді дуже маленька, проте невимовно цікаво написана.

Якщо ви ще не знайомі з цією класикою, то дуже раджу виправити це. Адже твір справді вартий вашої уваги. Коли я дізналася, що він був написаний 100 років тому, була трішки шокованою, тому що... Це ніби як пророцтво! 

Стисло, проте стильно і сильно написано. Про сюжет важко говорити без спойлерів, адже твір дуже маленький. Просто скажу, що автор розповів нам про таку суперкруту машину, завдяки якій можна спілкуватися на відстані. І не лише це. Людині практично нічого не потрібно робити. Ну а назва книги говорить сама за себе. Тож ще щось про сюжет зайве казати. 

Чесно кажучи, читаючи книгу, я абсолютно не помічала, що вона написана так давно (точніше, 1909 року). Ми дізнаємося про такі явища, як сучасний інтернет, відеоконференції тощо. Читалася книга дуже легко і захопливо. А взагалі написано класно і цікаво.  Раджу познайомитися. Воно того варте.

Вирок Сови: 4/5.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Загальна кількість переглядів сторінки

Еліс Манро «Забагато щастя»

Привіт усім! Сьогодні я, Сова, розповім вам про першу книгу лютого «Забагато щастя» від лауреатки Нобелівської премії Еліс Манро. Чес...